En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Tütün sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Müstacel çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birmebzul dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan yüce başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında bindi olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu konum can kaybı olmaması derunin önemlidir.

Erişim kolaylığı temin etmek yalnızçlı binalmış merdivenlerin dışında gönül güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek kurtarmak yerine yangın merdivenleri içinde kişi barındıran tüm bünyelarda olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde iş veren milel arası yapılardan da yangın bapları temin edilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanım meydanından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 isim kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi skorsına bağlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yangın Merdiveni Kapısı Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez birlik katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları iyi fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanoğluın basit boşaltma olmalarını sağlamlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cenahı esna, yangın bapları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Açıklıkç otopark yeri bulunamadığı yürekin 500 metre eğinında kapıyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu allıkınteriyle hakeden çetin Satış ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page